banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

Intrebari frecvente

Am primit mail-ul de confirmare, totusi nu pot fi confirmat.

Pentru confirmarea adresei de email, site-ul foloseste un cookie, un identificator care este stocat in browser. Daca iti verifici mail-ul cu ajutorul unui program gen Outlook sau cu alt browser decat acela cu care navighezi pe site, vor aparea probleme. Ca solutie, incearca sa folosesti acelasi browser. Daca problema persista, te rugam sa ne contactezi.

Ce ar trebui sa pun in pagina de prezentare?

Pentru ca pagina ta sa fie gasita usor, este important sa alegi domeniul de activitate corect. In functie de evolutia site-ului, domeniile existente se pot modifica, pentru cresterea relevantei. De asemenea, descrierea scurta si textul de prezentare trebuie sa contina cuvinte relevante, dupa care sa poti fi gasit in cautari. Incearca sa nu te repeti, si sa descrii concis ceea ce faci. Gandeste-te ca informatiile relevante pot determina un vizitator sa te contacteze. Exista o limita de 10 000 de caractere pentru prezentarea activitatii tale, foloseste spatiul disponibil!

Ne rezervam dreptul de a bloca vizibilitatea paginilor care contin numeroase erori gramaticale si de scriere, care au continut excesiv de lung, sau nerelevant.

Website-ul pe care l-am adaugat are link stricat

Incearca sa pui adresa site-ului in formatul indicat: www.exemplu.com sau text.altexemplu.com. Site-ul se ocupa de adaugarea elementelor pentru link functional (adica prefixul "http://". Daca site-ul tau este de forma "https://", adica are conexiune securizata, te rugam sa ne spui, urmand sa modificam manual link-ul. De asemenea, deocamdata este disponibila o singura adresa pentru o pagina de prezentare.

Vreau sa va ajut. Ce pot face?

Poti vedea, in primul rand, pagina despre mijloacele de promovare. De asemenea, poti informa pe prietenii tai despre acest site, si sa-i indemni sa ne viziteze. Daca cunosti pe cineva care ofera servicii sau produse, indeamna-l sa isi creeze o pagina de prezentare pe Afaceri Crestine. Cu cat sunt mai multi crestini care se fac cunoscuti, cu atat mai bine va fi si pentru vizitatorii ocazionali, si pentru ei.

Am uitat numele de utilizator si parola. Cum le pot recupera?

Apasand pe link-ul "am uitat parola" din casuta de login, vei merge la o pagina unde ti se va cere adresa de email folosita la inregistrare. Pe aceasta adresa iti vor fi trimise datele de autentificare. In situatia in care exista mai multe conturi create pe o adresa, toate datele de autentificare vor fi trimise.