banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

Promoveaza proiectul Afaceri Crestine!

Pentru ca acest proiect sa devina functional si sa ajute in mod real comunitatea crestina, trebuie sa fie cunoscut de cat mai multa lume, si utilizat in mod regulat. Ne dorim ca site-ul sa ajunga sa fie exact ca acel prieten pe care il intrebi: "Auzi, stii pe cineva care face ... ? ". Trebuie ca un numar mare de crestini sa se inscrie si sa isi creeze pagini de prezentare, si trebuie ca un numar si mai mare de crestini sa le rasfoiasca. Pentru ca acest lucru sa se intample, avem nevoie si de ajutorul tau! Iata cateva lucruri simple pe care le poti face pentru a ne ajuta:

Trimite un email prietenilor crestini

Cu siguranta ca te gandesti la cineva caruia i-ar sta bine cu o pagina de prezentare aici. Trimite-i un mail si spune-i despre acest site! De asemenea, trimite un mail si celorlalti prieteni crestini ai tai, indemnandu-i sa caute informatii si sa duca mai departe vestea despre Afaceri Crestine.

Arata ca esti membru al Afaceri Crestine

Ai un site personal, sau al afacerii pe care o promovezi? Site-ul nostru iti da posibilitatea crearii unui link catre paginile tale externe. Arata la randul tau ca esti membru al Afaceri Crestine, introducand in site-ul tau un mini-banner. Exemplul de imagine, precum si codul de inserat, il gasesti mai jos:

membru Afaceri Crestine

Pune un link catre Afaceri Crestine de pe site-ul tau

In comunitatea online, vestile circula extraordinar de repede. Un link catre acest site, insotit sau nu de un banner, va creste posibilitatea ca vizitatorii paginii tale sa fie la curent cu proiectul Afaceri Crestine. Mai jos poti gasi bannere de diferite marimi, precum si codul pentru inserare in site-ul tau. Daca doresti un banner de promovare la alte dimensiuni decat cele prezente, te rugam sa ne contactezi.

Link text
Banner 100x30 px
afaceri crestine
Banner 150x30 px
afaceri crestine
Banner 200x40 px
afaceri crestine
Banner 100x100 px
afaceri crestine
Banner 120x120 px
afaceri crestine
Banner 150x150 px
afaceri crestine
Banner ca cel de mai sus, 250x250 px