banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare Trandafir Parchet - Ecoholz Banat

Trandafir Parchet - Ecoholz Banat - Timis

Localitatea: Timisoara

Biserica / adunarea: B.B. BAUTAR C-S

Telefon de contact: 0766 977779

Domeniul de activitate: Constructii, amenajari

Website: www.ecoholz.ro

Adresa: Timisoara

Descrierea succinta a activitatii: Oferim solutii complete pentru pardoseli interioare cat si exterioare.
Avem parchet din lemn masiv si stratificat, decking... Pentru punerea in opera avem echipe de profesionisti, iar experienta isi spune cuvantul cand se executa montajul si finisajul unui parchet din lemn masiv.

Persoana de contact:
Trandafir Varan - 0766 977779

Prezentarea pe larg a activitatii:
Domeniul de activitate ne cere sa colaboram cu PROUCATORI precum:

www.egger.com
More from wood

Karelia - Parchet finlandez cu tradiţie

Putem considera că parchetul de lemn masiv Karelia îşi are origininea încă din anul 1530, cănd familia Vananen s-a aşezat în estul Finlandei, în inima regiuni Savo, pentru a cultiva pământul. Încă de atunci, generaţie după generaţie, familia a păstrat spiritul respectului pentru natură şi pădure, ca resursă regenerabilă, în cadrul spiritului antreprenorial, fără a-i compromite integritatea. Aceleaşi valori pot fi uşor identificate în toate acţiunile fondatorului Karelia, Heikki Vaananen.

Respectăm promisiunile - aceasta este chintesenţa setului de valori al lui Heikki Vaananen.

Expansiunea companiei Karelia de la o afacere de familie din regiunea Savo la o companie multinaţională s-a realizat cu paşi fermi bazaţi pe o politică antreprenorială coerenta. In noul mileniu investiţiile au adus compania la un nou nivel, simultan, o altă familie de întreprinzători, familia Hartwall s-a alăturat familiei Vaananen ca proprietară a companiei Karelia. Aceste două familii împărtaşesc valorile respectului şi încrederii în personalul lor. De aceea Karelia priveşte spre viitor cu încredere.

În concordanţa cu principiile fondatorilor săi Karelia realizează cu mandrie parchet finlandez din lemn, de inaltă calitate. Hotelurile de lux din Moscova, Opera din Helsinki, numeroase locuinţe particulare din întreaga Europă, au ales parchetul Karelia. Aceasta confirmă aprecierea adusă materialelor de înaltă calitate, a specialiştilor finlandezi şi a onestităţii ce însoţeste toate activităţile companiei.

Respectăm promisiunile!

Contact:
Trandafir Varan - 0766 977779

www.ecoholz.ro


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?