banner statistici
utilizatori 1034
pagini create 397
contacte 343
succese85
header promovare
reclama ta pe site-ul Afaceri Crestine

imagine prezentare SOFT IT COMMERCE

SOFT IT COMMERCE - Timis

Localitatea: Timisoara

Biserica / adunarea: Elim

Telefon de contact: 0740454439

Domeniul de activitate: IT, electronice

Website: www.pcrefurbished.ro

Adresa: www.pcrefurbished.ro - magazin online de echipamente IT

Descrierea succinta a activitatii: Vindem calculatoare, laptop-uri, servere, ups-uri second hand si refurbished, tablete, telefoane noi, web design, creare pagini web,creare magazine virtuale dinamice cu cos de cumparaturi,realizare bannere,creare LOGO-uri,oferim si servicii de gazduire web, program de gestiune CIEL la preturi foarte bune si in special pentru firme.

Prezentarea pe larg a activitatii:
Reprezint compania SOFT - IT COMMERCE (brandul PCREFURBISHED). Compania SOFT - IT COMMERCE este pe piata din 2011 si ofera solutii in domeniul IT pentru afacerea dumneavoastra. Solutiile oferite contin calculatoare si laptopuri cu LICENTA DE WINDOWS, servere, imprimante, UPS-uri si statii grafice; preturile sunt cu cel putin 20% mai mici decat media de pe piata din Romania, in functie de categoria de produse, De asemenea, GARANTIA la produsele refurbished este de 2 ANI, cu posibilitatea extinderii ei pana la 5 ANI - lucru unic in Romania. NOU avem Tablete noi, telefoane mobile Dual Sim, soft-uri, web design si gazduire!
Incearca-ne! :) Partener-ul nostru principal este Cristos, ia-l si tu in afacerea ta!Dorim sa identificam nevoile dumneavoastra de IT si sa vi le satisfacem, atat acum, cat si pe viitor. In acest sens vreau sa iau legatura cu o persoana din cadrul firmei dumneavoastra ce se poate ocupa de acest aspect.De asemenea, va invit sa intrati pe site-ul nostru, www.pcrefurbished.ro, sa vizualizati produsele, preturile si serviciile pe care vi le oferim.


Trebuie sa fiti membru Afaceri Crestine ca sa puteti contacta aceasta persoana

LoginCum devin membru?