Coffee cup

  • Ne găsiți și aici:

Sumar

  • Domeniul Restaurante, Cafenele
  • Joburi postate 0
  • Vizionări profil 126

Descriere

ORIGINI

Povestea noastră a început în anul 2015, când din pasiune pentru arta cafelei, eu, Paul Miclea, alături de fratele meu, Liviu, am decis să o transmitem către mii de persoane în Cluj-Napoca, orașul în care omenia și amabilitatea locuitorilor se lasă cu ochii strălucind și zâmbete impregnate pe față. Chioșcul nostru de cafea a ajuns destul de repede să reprezinte locul de întâlnire din cartier, o parte a rutinei zilnice – și nu ne-am putea dori nimic mai mult. Odată cu trecerea timpului, am pus la dispoziție mai multe chioșcuri pentru a oferi cafeaua noastră mai multor doritori. Veniți să ne cunoașteți și vă veți convinge: suntem mai mult decât o cafea.

 

MISIUNE

Fiecare client poate să dezbrace de orice prejudecăți ceașca din fața lui: nu i se vinde un pretext ascuns sub un latte art, vorbe dulci și lungi de prezentare. Primește o cafea bună, care este ceea ce are el nevoie. Oamenii vin la Coffee Cup pentru a-și lua cafeaua de
calitate în drum spre muncă, spre facultate sau la o plimbare zilnică. Atunci când ești în grabă și nu ai timp să stai într-o cafenea pentru a bea o cafea, noi suntem cei care vă punem la dispoziție Coffee Cup: repede și bun, de luat la pachet. Clujul exploatează din
toate punctele de vedere totul, iar dacă nu îți setezi bine prioritățile te va fura acest oraș mare și divers. De aceea noi am venit în întâmpinarea acestei nevoi: de a fi specializați într-o formă cât mai accesibilă. Iar forma specifică, mărită a paharului de cafea,
reprezintă transparența și personalitatea pasiunii noastre, lucru pentru care ne diferențiem de celelalte cafenele din Cluj. Suntem acolo pentru cei care au nevoie de acea cafea din mers, pentru că știm cât de ocupat ești.

 

ARTA CAFELEI

Sunt nenumărate motive pentru care iubim cafeaua: aroma, gustul, cultura cafelei. House Blend: Un amestec de cafele selectionate cu mare atentie si prajite diferentiat pentru a oferii un gust rotund si uniform. Boabele se aduc verzi și provin de pe cele mai renumite plantati din lume apoi ajung în prăjitorii artizanale care o prăjesc după rețeta proprie. Este multă pasiune aici, dar și mult efort în a oferi un produs final de calitate. Fiecare tip de cafea, fie el cappucino, espresso, latte sau altceva, se prepară cu tehnică și măiestrie, demne de o artă în toată regula.

Galerie foto