Gumix Net

  • Ne găsiți și aici:

Sumar

  • Domeniul Vulcanizare, anvelope
  • Joburi postate 0
  • Vizionări profil 725

Descriere

GumixNet este un magazin online care comercializează o gamă variată de anvelope. GumixNet a apărut ca o ramură a unei afaceri de familie începută cu mulți ani în urmă, pe plan local, în Bistrița. GumixNet se află în plină expansiune la nivel național, iar la baza creșterii acestuia stau câteva principii de bază: produse de cea mai bună calitate, cele mai avantajoase prețuri, colaborare și servicii cât mai rapide.

GumixNet oferă cele mai bune alternative (marcă, tip, profil) de anvelope pentru orice tip de autoturism, indiferent de stilul de a conduce, kilometri de rulaj estimați, anotimp și cel mai important, preț. Echipa noastră de operatori vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea anvelopelor. Clientul nostru este cel mai important, pentru că doar cu ajutorul dumneavoastră putem evolua și îmbunătăți serviciile pe care le oferim.

Anvelopele comercializate de GumixNet pot fi achiziționate atât de pe site, cât și de la sediul nostru din Bistrița. Clienții care vin direct la sediul nostru, beneficiază de montaj gratuit pe jantă.

GumixNet vă pune la dispoziție o ofertă completă și avantajoasă de anvelope printre care:
1. Premium
Continental, Michelin, Dunlop, Bridgestone, Vredestein, Good Year, Pirelli

2. Mediu
Kleber, Matador, Hankook, Nokian, Kumho, Petlas, Firestone, Uniroyal

3.Buget
Taurus, Tigar, Paxaro, Mirage, Sunfull, Hilfly, Diplomat, Cachland, Ovation, Debica

Galerie foto