5.0

  • Ne găsiți și aici:

Sumar

  • Domeniul Artă, Handmade, Cadouri
  • Joburi postate 0
  • Vizionări profil 258

Descriere

Salut,

Mă numesc Ramona, sunt mămică a 2 copilasi minunați, Ruben și Andreea, ei sunt mai presus de toate pasiunea și scopul meu în această viață, însă timpul liber mi-l petrec făcând ceea ce îmi place cel mai mult.

Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă lucru de mână. Totul a început în urmă cu 5 ani când am început să creez primele lucrușoare de mână pentru cei din familie iar apoi totul s-a transformat într-un hobby, acum în fiecare zi îmi las imaginația să zboare în multitudinea de idei și culori.

În urmă cu ceva timp am deschis pagina mea de Facebook “Handmade by Ramona Mocan” aici postez tot ceea ce lucrez cum ar fi (bentițe, agrafe, coronițe, cordeluțe, papioane) atât pentru copii cât și pentru adulți. Hobby-ul s-a transformat acum într-o micuță afacere, și încerc zi de zi să onorez cu plăcere comenzile pe care le primesc și să aduc bucurie tuturor celor care aplează la mine.

Totul a început în urmă cu 5 ani când am început să creez primele lucrușoare de mână pentru cei din familie iar apoi totul s-a transformat într-un hobby, acum în fiecare zi îmi las imaginația să zboare în multitudinea de idei și culori.

Handmade hair accessories, baby & kids products made with passion for you!

Galerie foto

Recenzii firmă

Calitate
Comunicare
Amabilitate
Add M
5.0

Recomand! Realizeaza produse foarte bune si frumoase