Total Parquet

  • Ne găsiți și aici:

Sumar

  • Domeniul Construcții și finisaje , Finisaje interioare
  • Joburi postate 0
  • Vizionări profil 575

Descriere

Suntem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul pardoselilor din lemn și a placărilor artizanale a diferitelor suprafețe (scări, stâlpi, coloane, pereți, tavane) cu mozaic din lemn sau lemn stratificat.

Serviciile noastre includ asistență pentru achiziția parchetului necesar, montaj parchet pentru încălzire în pardoseală, montaj parchet din lemn stratificat, placare pereți cu lemn, montaj sau recondiționare parchet și scări din lemn masiv, placare trepte cu lemn, montaj parchet special pentru spaţii umede. Activitatea noastră se desfășoară cu precădere în Cluj-Napoca, dar și în zonele limitrofe.

Specialiștii noștri montatori au acumulat experiență în Europa de Vest, după ani de pregătire acolo, având calificări în domeniul placărilor artizanale din lemn. Pe lângă conduita profesională, anii de pregătire ne-au întipărit de asemenea: seriozitatea, punctualitatea și calitatea occidentală.

Suntem un grup dinamic, cu personal tânăr, dar foarte resposabil față de proiectele realizate, respectând atât investiția beneficiarului cât și execuția în sine.

De ani buni suntem cea mai dinamică firmă de execuție din Cluj-Napoca și cu CEL MAI MARE NUMĂR DE ANGAJAȚI, PERSONAL CALIFICAT, CU ÎNALTĂ ȚINUTĂ PROFESIONALĂ ȘI MORALĂ, oferind clienților noștri încredere, siguranță și satisfacția unui produs final, de cele mai multe ori, peste așteptările lor.
PUNCTUALITATEA ESTE DE ASEMENEA UNUL DIN ATUURILE NOASTRE, cu care am reușit să surprindem plăcut de fiecare dată clienții noștri.

Resursa umană de cea mai bună calitate ne-a ajutat de-a lungul anilor să aducem un plus de calitate și frumusețe în domeniul amenajărilor interioare autohtone, venind în sprijinul clienților noștri cu soluții profesionale și moderne, punând astfel în valoare diferite pardoseli: de la cele mai simple până la cele mai complexe și interesante designuri.

De-a lungul anilor am realizat proiecte de referință în toată țara, dar fiind clujeni, am încercat să răspundem nevoilor unui oraș în plină dezvoltare imobiliară, în ceea ce privește montarea pardoselilor din lemn natural.

În anii care au trecut și până în prezent, putem afirma cu modestie, că am continuat să fim cea mai bună soluție în materie de execuție pentru placarea cu lemn a pardoselilor, nu doar în Cluj-Napoca ci chiar în toată Transilvania.

Pasiunea pentru lemn, face ca montajul unei pardoseli naturale să devină o artă iar detaliile de montaj fac întodeauna diferența.
Puține lucruri din casele noastre cu excepția casei în sine mai pot fi considerate durabile sau „pe viață”, rezistând la proba timpului pentru una sau chiar două generații. Parchetul de lemn însa rezistă. Ales cu grija, potrivit cu specificul locației dumneavoastră și instalat cu profesionalism, constituie o soluție foarte durabilă conferind în același timp eleganță, naturalețe și stil orcărei încăperi.

Tehnicile moderne de prelucrere a lemnului, alături de inovațiile continue în materie de produse destinate industriei de profil, fac tot mai posibilă adaptarea parchetului la orice tip de încăpere. De la spații foarte întinse și continue la spații umede și chiar dușuri, parchetul este tot mai frecvent în casele cu stil și rafinament.

Galerie foto