Termeni și condiții

Termeni și condiții

Prin accesarea și utilizarea site-ului afacericrestine.ro confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Site-ul afacericrestine.ro dorește să fie o platformă comună pentru creștinii care au diferite firme precum și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, având toți aceleași valori creștine: respectul, corectitudinea, frica de Dumnezeu, sinceritatea (chiar și în afaceri). Scopul este de a crea parteneriate de afaceri, legături între creștini, pentru a ne ajuta unii pe alții precum și de a face de cunoscut comunităților, serviciile oferite de aceste firme.

Este interzisă utilizarea acestui site cu un alt scop decât cel specificat mai sus.
Este interzisă preluarea informațiilor de pe acest site fără acordul nostru explicit.

În cazul unor neîntelegeri între firme sau persoane, site-ul afacericrestine.ro nu se face responsabil și nici nu poate fi solicitat pentru medierea conflictului.

Administratorii site-ului afacericrestine.ro nu își asumă răspunderea pentru conținutul adăugat de utilizatori (copyright texte, imagini, video), acesta nu trebuie să încalce nici legile statului. Responsabilitatea pentru drepturile de autor în ce privește conținutul, revine în totalitate utilizatorului. În cazul în care există plângeri (dovedite), ne rezervăm dreptul de a șterge conținutul respectiv și/sau de a bloca/șterge contul utilizatorului.